Karl, un nou mini Opel
14.09.2014
        
Distribuie acest articol!   

Noua generatie a modelului Opel Corsa si elegantul Opel ADAM cu 3 usi sunt pe cale sa primeasca un nou membru in grupul lor, anunta Opel. Incepand cu vara anului 2015, un alt autovehicul de mici dimensiuni li se va alatura: modelul Opel Karl cu 5 usi, care va inlocui modelul Agila.

Datorita modelelor Karl, ADAM si noii generatii a Corsa, toate lansate in mai putin de 30 de luni, Opel va avea, incepand cu anul viitor, cel mai puternic portofoliu din istoria sa in segmentul mini si al autovehiculelor de mici dimensiuni, precum si unul dintre cele mai noi portofolii de pe piata. Aceasta noua familie de autovehicule mini si de mici dimensiuni va satisface toate tipurile de cerinte.      

Cu o lungime de aproximativ 4,00 metri, Corsa ofera confort excelent si un echilibru extraordinar intre dimensiunile interioare si spatiul interior, sub forma unei caroserii cu cinci usi destinate familiilor sau a unei caroserii sportive cu trei usi, stil coupe. Campionul personalizarii, modelul ADAM cu 3 usi si o lungime de 3,70 metri ofera dinamism in timpul conducerii, conectivitate excelenta si cea mai mare gama de optiuni de personalizare pentru cei care vor ca autoturismul sa le exprime stilul de viata.

Intr-un pachet compact de doar 3,68 metri lungime, modelul Karl va avea cinci usi, pana la cinci locuri, va oferi cele mai importante valori Opel intr-o maniera inteligenta si foarte practica si va deveni noul model de baza din portofoliul Opel.

Numele Karl aduce omagiu unuia dintre fiii lui Adam Opel, cel care a infiintat compania in 1862. In timp ce Adam a transformat Opel in cel mai mare producator de biciclete din Germania, fiii sai Karl, Wilhelm si Friedrich si-au inceput aventura automobilistica in 1898, construind primul autoturism in anul urmator.

Distribuie acest articol!