Sibiu Rally Challenge, transmis la Motors TV
29.09.2014
        
Distribuie acest articol!   

Sibiu Rally Challenge va beneficia inca de la prima editie de o acoperire media la nivel international. Rezumatul primului eveniment care se desfasoara si pe celebrul Transfagarasan va fi transmis in peste 40 de tari prin intermediul postului pan-european de sporturi cu motor Motors TV, la scurt timp dupa incheierea competitiei.

Motors TV, un post dedicat tuturor vehiculelor cu motor, emite din 2000 si este disponibil in Romania prin operatorul de cablu UPC. Motors TV are si numeroase versiuni localizate in limba tarii in care este transmis, iar peste tot sunt disponibile versiunile internationale in limbile engleza, germana si franceza. „Motors TV emite in cele mai importante tari din Europa si sunt bucuros ca am reusit sa incheiem un parteneriat inca de la prima editie a Sibiu Rally Challenge. Motors TV emite pe toate pietele interesante, din punct de vedere turistic, pentru Romania, iar obiectivul nostru principal este sa promovam zona Sibiului, cu frumusetile si provocarile din judet, pentru a atrage cat mai multi turisti. Sunt sigur ca imaginile cu orasul si cele suprinse pe Tranfagarasan vor convinge si mai multi straini sa ne viziteze”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Challenge.

Prima editie a Sibiu Rally Challenge se desfasoara in perioada 9-12 octombrie 2014 si include, in premiera, o proba speciala pe partea din judetul Sibiu a Transfagarasanului.

Distribuie acest articol!