Titi Aur, din nou la startul unui raliu
23.09.2014
        
Distribuie acest articol!   

Printr-un comunicat de presa, BCR Leasing Rally Team anunta participarea marelui campion al Romaniei, Titi Aur, la ultima etapa din Campionatul National de Raliuri 2014, Raliul Harghitei. Titi va concura pentru BCR Leasing Rally Team alaturi de navigatorul Karoly Borbely, membru al echipei inca de la inceputul acestui sezon, cu care Titi a mai participat in CNR in 2011 si 2010. Masina cu care vor lua startul la Raliul Harghitei este un Mitsubishi Lancer Evo X, de clasa 3.

„Este o mandrie pentru noi sa-l avem in echipa pe Titi Aur, cel mai titrat pilot din istoria competitiilor de raliu din Romania. El va concura la clasa 3, la care participa si actualul campion national – Francois Delecour. Desigur ca, dat fiind faptul ca Harghita este ultima etapa din acest sezon, rezultatul lui Titi Aur nu va aduce modificari in fruntea clasamentului final al acestei categorii, insa pentru BCR Leasing Rally Team poate aduce puncte in clasamentul pe echipe”, a declarat Alexandru Pitigoi, director general Colina Motorsport, compania care asigura managementul sportiv si tehnic al BCR Leasing Rally Team.

De opt ori Campion National de Raliuri si cu un palmares de invidiat, cu 49 de raliuri castigate, Titi Aur s-a dedicat in ultimii ani scolii sale de conducere defensiva si pilotaj, insa nu s-a putut tine departe de raliuri, participand in mod frecvent la curse ca deschizator si, uneori, in calitate de concurent.

„Este o placere pentru mine sa revin in campionat, chiar daca in aceste momente sunt prins cu programul meu extra-competitional. Nu pot sa ascund faptul ca ma bucura aceasta revenire ca pilot de curse si voi face tot posibilul sa obtin un rezultat bun la Harghita. Va fi destul de greu pentru ca vin dupa o pauza competitionala destul de lunga, de peste doi ani, dar voi incerca, cu siguranta, atat pentru BCR Leasing Rally Team cat si pentru fostul si actualul meu copilot Karoly Borbely, care imi este si prieten”, a adaugat Titi Aur.

Raliul Harghitei va avea loc in perioada 26-27 septembrie, pe macadam, fiind ultima etapa ramasa de disputat din actualul sezon al Campionatului National de Raliuri al Romaniei. Concurentii vor avea de parcurs 10 probe speciale, pe parcursul a 129,58 km, dintr-o lungime totala a raliului de 415,63 km. Raliul Harghitei  va avea coeficient 1.

Distribuie acest articol!