Record pentru LeasePlan Romania
21.10.2014
        
Distribuie acest articol!   

LeasePlan Romania a depasit, la inceputul lunii octombrie, pragul de 10.000 de autovehicule aflate in administrare, inregistrand o crestere de 35%, comparativ cu luna septembrie a anului trecut, cand totalul flotei administrate de catre companie era de circa 7.500 de masini. La inceputul acestui an, numarul total de autovehicule aflate in administrarea LeasePlan Romania era de 9.100.

De la intrarea pe piata din Romania, in anul 2007, LeasePlan Romania a inregistrat o crestere constanta in ceea ce priveste numarul de autovehicule aflate in administrare, astfel ca, in 2011 compania anunta un numar total de  5.000 de masini. In urmatorii 3 ani, aceasta valoare s-a dublat, ajungand astazi, la 10.000 de autovehicule.

"LeasePlan este lider mondial al pietei de leasing operational, iar acest lucru ne-a motivat sa ne dorim sa fim cei mai buni si pe plan local. Astfel, la numai cinci ani de la infiintare, din postura de ultim intrat pe piata, LeasePlan a ajuns numarul 1 si in Romania. Faptul ca astazi am depasit borna de 10.000 de autovehicule in administrare este inca o dovada a increderii clientilor nostri in calitatea serviciilor si profesionalismul echipei LeasePlan Romania. Le multumesc tuturor pentru contributia la acest rezultat care ne obliga sa continuam pe aceeasi linie", a afirmat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan Romania.

LeasePlan Romania are in portofoliu 240 de clienti, dintre care circa 20% sunt clienti noi, din 2014, iar domeniile preponderente in portofoliul LeasePlan sunt  energie, servicii financiare, FMCG si industrie.

Distribuie acest articol!