Renault va avea un nou design, din 2016
28.10.2014
        
Distribuie acest articol!   

Renault va aborda peste doi ani un nou limbaj de design, care va fi adoptat de toate modelele din gama. Informatia a fost dezvaluita zilele trecute, de responsabilul cu stilul la Renault, olandezul Laurens van den Acker, intr-un interviu acrodat revistei Autocar.

In 2010, la Salonul de la Paris, Renault prezenta conceptul DeZir, creatie a lui Laurens van den Acker, pe atunci proaspat instalat in functie. Era prototipul noului limbaj de design Renault, implementat mai intai la Clio, apoi la Captur, Twingo si, recent, la noul Espace. Innoirea gamei va continua anul viitor, cu un crossover compact, similar cu Nissan Qashqai, apoi cu limuzina Laguna, care si-ar putea schimba denumirea. In 2016 sunt asteptate noua compacta Megane si monovolumul Scenic. Dupa care va urma o noua generatie…

La ora actuala, echipa de designeri coordonata de Laurens van den Acker lucreaza la viitorul look al modelelor Renault. Deocamdata nu se stie nimic despre acesta, insa primul model va fi lansat, foarte probabil, la urmatoarea editie a Salonului de la Paris, programata in toamna anului 2016.

Distribuie acest articol!