Titi Aur - la Sibiu Rally Challenge "pe doua roti"
09.10.2014
        
Distribuie acest articol!   

Multiplul campion national Titi Aur este unul dintre pilotii cu cele mai multe victorii in competitiile organizate la Sibiu. La Sibiu Rally Challenge, cel mai titrat pilot roman vrea sa cucereasca Transfagarasanul pe doua roti.

Sibiu Rally Challenge nu mai este doar o competitie si un festival dedicat sporturilor cu motor, ci si locul unde se pot stabili noi recorduri. Multiplul campion national de raliuri Titi Aur a acceptat provocarea de a cuceri Transfagarasanul intr-un mod inedit. Pilotul roman va incerca sa parcurga cei peste 7 kilometri ai specialei Transfagarasan in urcare pe doua roti cu un automobil BMW.

„Sibiu Rally Challenge este un festival al sporturilor cu motor si am decis sa particip aici pentru a pune in practica o idee inedita. Mi-am propus sa parcurg proba speciala de pe Transfagarasan intr-o masina, dar pe doua roti. Este o provocare imensa care depinde in mare masura de conditiile meteo, dar mi-ar placea sa reusim inca de la prima incercare”, a spus Tit Aur, care a revenit luna trecuta si in Campionatul National alaturi de echipa BCR Leasing Rally Team, la Raliul Harghitei (foto).

Probele speciale de pe Transfagarasan sunt programate sambata, 11 octombrie, incepand cu ora 12,00.

Distribuie acest articol!