Vanzari record pentru Ford in Romania, in luna octombrie
05.11.2014
        
Distribuie acest articol!   

Conform datelor preliminare furnizate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, in luna octombrie a acestui an au fost inmatriculate 830 vehicule Ford, rezultat ce plaseaza marca americana pe locul al doilea in topul vanzarilor de vehicule noi din Romania.

Cu o cota de piata de 9,32% in luna octombrie, Ford a inregistrat o crestere record de 74% comparativ cu luna octombrie a anului 2013, cand au fost inmatriculate 478 unitati.

Cel mai bine vandut model Ford din luna octombrie a fost Fiesta (313 unitati), urmat de Focus (187 unitati) si Mondeo (88 unitati).

“In luna octombrie, marca Ford a inregistrat un record atat in ceea ce priveste numarul de unitati inmatriculate, dar si in ceea ce priveste cota de piata. Ford este cea de-a doua cea mai bine vanduta marca din Romania in luna octombrie si aceasta nu face decat sa reconfirme increderea pe care clientii o au in gama noastra de produse”, a declarat Zoltan Brassai, director general Ford Romania, Compania Nationala de Vanzari.

Si in octombrie, flotele au dominat, astfel ca aproximativ 75% din unitatile Ford inmatriculate in aceasta luna s-au incadrat in aceasta categorie. 

“Sunt multumit nu numai de performanta Ford in zona vanzarilor de flote, unde suntem un jucator foarte puternic, dar si de vanzarile in randul persoanelor fizice, aici observandu-se o crestere semnificativa. Aceasta inseamna ca am reusit sa atragem atentia clientilor prin campaniile noastre de marketing si calitatea modelelor Ford”, a adaugat Brassai.

De la inceputul anului si pana in prezent, au fost inmatriculate 6064 unitati Ford, astfel ca per total, Ford se claseaza pe locul al treilea in ceea ce priveste vanzarile de masini noi in Romania, cu o cota de piata de 8,5%.

In contextul in care piata auto din Romania a crescut in primele zece luni ale acestui an cu aproximativ 24%, comparativ cu aceeasi perioada din 2013, Ford a inregistrat in acelasi interval o crestere de 54%.

Finalul acestui an este deosebit de important pentru marca Ford, in contextul lansarii noului Focus, ce va ajunge in dealership-urile din intreaga tara in ultima saptamana a lunii noiembrie.

Distribuie acest articol!