APAN Motors Iasi, cel mai nou dealer BMW
06.12.2014
        
Distribuie acest articol!   

APAN Motors a inaugurat la Iasi un centru auto complet pentru marcile BMW si BMW Motorrad, alaturi de un service dedicat marcii MINI. Noul dealer vine cu o investitie de 3,5 milioane de euro si cu cele mai noi standarde de reprezentare pentru marcile BMW si BMW Motorrad, precum si o echipare completa de service care include solutii precum programul BMW Advanced Body Repair. In total, investitia va crea 40 de locuri de munca, cu un efort important in recrutarea, pregatirea si specializarea personalului.

APAN Motors Iasi inseamna o dezvoltare importanta pentru reteaua BMW Group in Romania si deschide accesul catre noi clienti pentru marcile grupului. Pana acum regiunea era deservita de un service oficial BMW la Iasi, apartinand firmei Trado Motors. Prin integrarea APAN Iasi, reteaua BMW Group Romania va include 9 centre complete (dintre care unul certificat BMW M) si 6 service-uri BMW, 2 centre complete si 3 service-uri MINI, precum si 3 centre BMW Motorrad.

Centrul de la Iasi va oferi un showroom cu o suprafata totala de 650 mp pentru BMW si 70 mp pentru BMW Motorrad. Este primul dealer din Europa de Sud-Est care implementeaza complet cele mai noi standarde de prezentare ale celor doua marci. Investitia este completata de o zona pentru automobile rulate BMW Premium Selection cu o capacitate de 50 de unitati. Complexul de service va oferi doua posturi de receptie activa cu elevator, opt posturi de reparatie mecanica si electrica dotate cu elevator, un post de reparatie mecanica si electrica pentru BMW Motorrad, echipare completa de vulcanizare, patru posturi de tinichigerie, stand de redresat caroserii, patru posturi de pregatire si vopsitorie, din care doua de pregatire dedicate, si cabina de vopsit complet automatizata.

Distribuie acest articol!