Audi si Alfa Romeo isi disputa logo-urile Q2 si Q4
18.01.2015
        
Distribuie acest articol!   

Intre Audi si Alfa Romeo pare sa existe o disputa de culise, care vizeaza dreptul de folosire pentru logo-urile Q2 si Q4. Informatia a aparut in premiera, in publicatia engleza Car Magazine.

Audi ar dori sa foloseasca aceste coduri, in perspectiva logica de extindere a gamei cu noi modele SUV. Insa nu o poate face, deoarece constructorul italian detine aceste nume, folosite de-a lungul timpului pentru a desemna modelele Alfa cu doua sau cu patru roti motrice.

Se pare ca cei de la Audi i-ar fi abordat pe rivalii de la Fiat Chrysler Automobiles (FCA), in incercarea de a obtine dreptul de a-si boteza viitoarele SUV-uri cu apelativele Q2 si Q4. Conform Car Magazine, drepturile sunt detinute de FCA, care nu intentioneaza sa le cedeze, ci dimpotriva, le-ar putea folosi in perspectiva dezvoltarii gamei Alfa Romeo.

Ramane de vazut ce solutie vor gasi nemtii in acest caz. Intre timp, Audi a blocat drepturile pentru Q1 si Q9, insa aceasta miscare nu rezolva problema logo-urilor Q2 si Q4, cu care ar trebui "botezate" doua noi SUV-uri anuntate pentru viitorul apropiat.

Distribuie acest articol!