BMW M4, masina oficiala MotoGP
17.02.2015
        
Distribuie acest articol!   

In sezonul 2015, BMW M va fi pentru a 17-a oara consecutiv masina oficiala MotoGP. Parteneriatul BMW M GmbH si Dorna Sports, organizatorul MotoGP, a fost pentru prima oara semnat in 1999 si a continuat fara intrerupere pana in prezent. In toamna anului trecut a fost extins pana in 2020, ceea ce aduce aceasta colaborare printre cele mai longevive din istoria motorsportului.

In 2015 se remarca implicarea marcii BMW cu doua modele speciale pentru sustinerea evenimentului – BMW M4 MotoGP Safety Car si BMW S 1000 RR Safety Bike. BMW M4 a fost special pregatit pentru aceasta competitie si vine cu un sistem de injectie de apa pentru alimentarea turbo, in premiera pentru acest model. Acesta controleaza temperatura aerului pentru alimentarea motorului. Asigura asftel un nivel de compresie mai buna si evita aprinderile necotrolate in supra-sarcina care pot afecta motorul. BMW M4 MotoGP Safety Car va fi prezentat in avanpremiera in cadrul Salnoului Auto de la Geneva, la inceputul lunii martie.

In cadrul colaborarii BMW M si MotoGP se remarca si BMW M Award, o alta traditie de valoare care a debutat in 2003. Premiul recompenseaza pilotul cu cea mai buna performanta in calificari de-a lungul unui sezon si consta intr-un model M configurat special.

BMW M MotoGP Experience completeaza prezenta marcii in MotoGP. In cadrul fiecarui sezon, BMW M GmbH ofera invitatilor speciali o experienta si o perspectiva unica a acestui campionat deosebit de spectaculos.

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol!