Opel introduce OnStar - conectivitatea auto de maine
15.02.2015
        
Distribuie acest articol!   

Opel deschide calea spre viitor oferind mai multe informatii, servicii si chiar si mai multa siguranta la bordul autovehiculelor. Producatorul din Russelsheim va prezenta la Salonul Auto de la Geneva portofoliul de servicii oferit de Opel OnStar, dupa ce a anuntat deja intentia de a aduce Opel OnStar in Europa anul trecut. Opel va introduce in gama pachetul complex, ce include retea mobila de mare viteza si numeroase servicii.

„Vom veni la Geneva cu serviciul nostru revolutionar Opel OnStar”, a declarat CEO-ul Opel Group, arl-Thomas Neumann. „Opel OnStar ne va permite sa le asiguram clientilor conectivitatea cu mediul digital din jurul lor si cel mai inalt nivel de siguranta”.

A doua jumatate a anului 2015 este momentul introducerii Opel OnStar in gama de autoturisme. Opel OnStar va reprezenta urmatorul pas pentru conectivitatea auto in Europa. In SUA, Canada, China si Mexic, aproximativ sapte milioane de clienti se bazeaza deja pe pachetul complet fara griji, ce aduce hotspot Wi-Fi si numeroase servicii mobile si de urgenta. „Opel OnStar va face condusul mai sigur si mai relaxant”, prognozeaza Karl-Thomas Neumann. Opel OnStar este fiabil. Indiferent cu ce urgenta se poate confrunta soferul la drum, sistemul poate oferi asistenta 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Un consultant va fi intotdeauna la dispozitie. Iar daca airbagul se declanseaza, Opel OnStar se va activa automat.

De asemenea, sunt garantate informatiile despre autovehicul si accesul la acesta. Datele despre autovehicul precum presiunea in pneuri sau ciclul de viata al uleiului pot fi accesate prin aplicatia Opel OnStar pentru smartphone. De asemenea, incuierea/descuierea pot fi controlate cu ajutorul aplicatiei. Iar daca autovehiculul este furat, Opel OnStar va „lucra” indeaproape cu politia pentru a-l localiza. Functia de diagnoza a autovehiculului este, de asemenea, foarte convenabila: Opel OnStar va transmite un raport lunar cu cele mai importante date si informatii despre autovehicul. In plus, se poate solicita in orice moment o diagnoza, prin apasarea unui buton.

Odata cu introducerea Opel OnStar, fiecare autovehicul Opel va deveni un hotspot Wi-Fi mobil puternic. Pot fi conectate simultan pana la sapte dispozitive mobile, fapt ce le permite pasagerilor sa pastreze legatura cu familia si prietenii prin retelele de socializare, sa vizioneze filme sau sa priveasca la televizor cu ajutorul aplicatiei lor preferate si sa joace jocuri; soferul poate lucra in afara biroului atunci cand masina stationeaza.

Distribuie acest articol!