2014 a fost un an-record pentru Skoda
18.03.2015
        
Distribuie acest articol!   

Skoda a prezentat situatia vanzarilor si rezultatele financiare pe ultimul an. Producatorul ceh de automobile a stabilit un nou record de vanzari pe parcursul anului 2014, cu 1,04 milioane automobile vandute. Este pentru prima data, in istoria de 120 de ani a companiei, cand au fost vandute mai mult de 1 milion de unitati intr-un singur an calendaristic.

In ciuda unei concurente acerbe, Skoda a reusit sa menþina o traiectorie ascendenta continua in anul 2014. Livrarile la nivel mondial au crescut cu 12,7%, ajungand, pentru prima data, la peste 1 milion de automobile (1,04 milioane), situand astfel marca in „Liga Campionilor” producatorilor la nivel mondial. Totodata, Skoda a atras noi grupuri de clienti cu ajutorul noilor sale modele. Aceasta dezvoltare promitatoare a continuat si in acest an. In luna ianuarie 2015, vanzarile Skoda au crescut cu 7,5% fata de ianuarie 2014, aceasta luna devenind astfel luna cu cele mai bune vanzari din istoria companiei.

Skoda va accelera ritmul in anul 2015. Noua Skoda Fabia Combi este pe piata de la mijlocul lunii ianuarie. Totusi, personajul principal din cea mai vasta ofensiva a modelelor Skoda din toate timpurile este noua Skoda Superb, lansata pe 17 februarie in Praga. Cea mai buna Skoda din toate timpurile anunta o noua era pentru marca. Noua Skoda Superb revolutioneaza designul Skoda si prezinta un plus de confort si spatiu, alaturi de tehnologia de ultima generatie, bazata pe platforma modulara transversala (MQB). Modelul reprezentativ Skoda va fi pus in vanzare la mijlocul anului 2015.

Distribuie acest articol!