Noutatile Audi: A4, urmat de Q1, Q5 si Q8
12.03.2015
        
Distribuie acest articol!   

Oficialii Audi au confirmat zilele trecute, in cadrul unei conferinte de presa, ca urmatoarea noutate din gama va fi noua generatie A4, anuntata pentru toamna acestui an. Apoi, gama va fi completata cu nu mai putin de trei SUV-uri, dintre care doua sunt modele complet noi.

Viitorul A4 va fi prezentat oficial la toamna, in cadrul Salonului de la Frankfurt. Din punct de vedere tehnic, noul A4 foloseste a doua generatie a platformei modulare longitudinal (MLB 2).

Linia de SUV-uri va fi apoi improspatata, in cursul anului viitor, cu noua generatie Q5. Rivalul lui BMW X3 urmeaza sa fie produs in noua fabrica Audi din Mexic.

O noutate absoluta in categoria SUV va fi Q1, care se vrea o alternativa premium la segmentul de SUV-uri urbane, inaugurat de Nissan Juke. Asa cum sugereaza si numele, Q1 se va pozitiona in gama sub Q3 si va constitui modelul de intrare in gama SUV de la Audi.

La cealalta extrema a categoriei de modele Q, in sferele inalte ale modelelor de lux isi va face aparitia un nou model, care va fi varful de gama. Noul Q8 este o certitudine, insa deocamdata nu se stie mai nimic oficial in legatura cu acest model.

Cu toate aceste noutati si cu alte cateva care urmeaza sa fie anuntate, in urmatorii cinci ani gama Audi va creste de la 52 de modele, cate numara in prezent, la 60.

Distribuie acest articol!