Noul motor Suzuki Boosterjet, prezentat la Shanghai
24.04.2015
        
Distribuie acest articol!   

Suzuki Motor Corporation expune doua concepte si Boosterjet, noul motor turbo pe benzina, de 1,4 litri, cu injectie directa, la Salonul Auto de la Shanghai, care se desfasoara in aceasta perioada.

Conceptele iK-2 si iM-4, expuse in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (vezi link-ul de mai jos), au fost expuse in premiera si pe piata din China. iK-2 este un model compact care inglobeaza toate elementele necesare unei masini cu aceste dimensiuni – design, utilitate, confort, manevrabilitate, performante si consum eficient de combustibil. Planurile de viitor ale marcii Suzuki prevad ca modelul de serie care are la baza conceptul iK-2 sa fie construit in China.

Conceptul iM-4 este un vehicul dintr-o gama complet noua propusa de Suzuki, companie care a oferit constant produse inovatoare in domeniul SUV-urilor compacte si a crossoverelor. iM-4 deschide noi oportunitati, iar Suzuki si-a propus sa lanseze un model de serie care are la baza acest concept.

Suzuki prezinta, in premiera mondiala la Salonul Auto de la Shanghai, motorul Boosterjet, noul motor turbo pe benzina de 1,4 litri cu injectie directa care va echipa modelele marcii.

In afara consumului eficient de combustibil si a performantelor dinamice, motorul Boosterjet este compact, usor si are un layout optimizat pentru a corespunde cerintelor riguroase in ceea ce priveste dimensiunea si greutatea vehiculelor din segment. China va fi prima piata unde Suzuki va lansa modele echipate cu noul motor Boosterjet, urmand ca apoi motorul sa fie lansat la nivel global.

Distribuie acest articol!