Renault Laguna si Latitude, inlocuite cu un singur model
06.04.2015
        
Distribuie acest articol!   

Noua generatie a limuzinei de gama medie de la Renault este asteptata in toamna, in cadrul Salonului de la Frankfurt. Daca ar fi sa dam crezare presei auto din Hexagon, noul model nu va mai pastra numele actual, Laguna.

De fapt, noul sedan Renault va inlocui doua modele din actuala gama – Laguna si Latitude. Constructorul francez incearca astfel o noua relansare in segmentul extrem de competitiv al clasei medii.

Noul model va fi construit pe platforma tehnica CMF a Aliantei Renault-Nissan, la fel ca noile Renault Espace, Nissan X-Trail si Pulsar. Va fi mai confortabil si va beneficia de mai multe dotari de top, in comparatie cu actuala generatie Laguna.

Intr-un interviu, Jerome Stoll, unul dintre directorii de rang inalt de la Renault, a precizat ca noul model va avea doua versiuni constructive, berlina si break. Din pacate, s-a renuntat la varianta coupe.

Cat despre premiera, aceasta ar putea avea loc in cursul verii, undeva la inceputul lui iulie. Insa debutul in fata publicului larg se va consuma, cel mai probabil, abia in toamna, la Salonul de la Frankfurt.

Distribuie acest articol!