Skoda Octavia, de 4 ani cel mai bine vandut model de import
05.04.2015
        
Distribuie acest articol!   

Skoda Octavia este, al patrulea an consecutiv, cel mai bine vandut model de import din Romania. A treia generatie a celui mai iubit model Skoda a fost vanduta in numar de 3.473 unitati pe parcursul anului 2014.

Noua Skoda Octavia este disponibila pe piata din Romania din martie 2013. Noul limbaj de design al marcii a convins: modelul Octavia are un design mai dinamic si un caracter mai puternic. Fiabilitatea si dotarile Simply clever au cucerit clientii din Romania: Skoda Octavia a fost livrata catre 3.473 de clienti in 2014. Combinatia optima de emotional si functional, tehnologiile din clasele superioare si spatiul peste medie sunt cateva dintre caracteristicile care definesc Skoda Octavia ca cel mai bine vandut model de import din Romania.

Din iulie 2014 in showroom-urile din tara se poate achizitiona Noua Skoda Octavia Scout, urmand ca din luna mai a acestui an, editia speciala Octavia RS 230 sa poata fi admirata si in Romania.

Skoda Octavia incorporeaza toate valorile marcii: designul cu eleganta atemporala, oferta de spatiu peste media clasei, functionalitate ridicata, multe detalii Simply Clever, tehnologie de avangarda si un raport bun pret/calitate. Toate acestea fac din modelul Octavia oferta ideala pentru clientii exigenti si increzatori din segmentul limuzinelor compacte. Designul modern, de o eleganta clasica, are caracter si exprima siguranta. Motoarele de ultima generatie, TSI si TDI, combinate cu greutatea redusa a masinii si aerodinamica optimizata, ajuta la obtinerea unor cifre de consum si emisii foarte scazute. Astfel, modelul Greenline are un consum mediu de 3,8 litri / 100 km.

Mai mult decat orice alta masina, Octavia simbolizeaza povestea extraordinara de succes a marcii in ultimele doua decenii. Lansarea sa in 1996 a marcat inceputul dezvoltarii companiei Skoda Auto la statutul de producator de automobile de talie mondiala, care acum este prezent pe mai mult de 100 de piete internationale. In 2014, Skoda Auto a livrat pentru prima data peste 1 milion de autoturisme in intreaga lume.

Distribuie acest articol!