A 11-a generatie Opel Astra, confirmata pentru Salonul de la Frankfurt
07.05.2015
        
Distribuie acest articol!   

Continuand o traditie de opt decenii de modele Opel compacte, CEO-ul Opel Grup, Karl-Thomas Neumann, va dezvalui modelul Astra complet nou in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt (17-27 septembrie 2015). In prezent, pot fi vazute doar prototipurile de dezvoltare complet camuflate, dar Neumann promite ca noul Astra are "un design extraordinar", cea mai inalta clasa de eficienta si foarte multe inovatii.

Dr. Neumann a stabilit noi prioritati de dezvoltare pentru cea de-a 11-a generatie a autovehiculului compact Opel care a pornit de la o coala alba de hartie, rezultand un autovehicul revolutionar, mult mai eficient din toate punctele de vedere. Spatiul este utilizat intr-un mod eficient: in timp ce dimensiunile exteriorului au fost reduse, spatiul destinat ocupantilor noului Astra a crescut substantial. De asemenea, echipele de ingineri care se ocupa de dezvoltarea noului Astra au redus dramatic greutatea acestuia. Acest lucru il va face mult mai agil si are un impact extrem de favorabil asupra consumului de carburant. De asemenea, Neumann a confirmat ca, in urma celei mai mari ofensive de sisteme de propulsie din istoria Opel, noul Astra va fi propulsat doar de motoare de ultima generatie.

"Modelele compacte Kadett si Astra, cu un volum de productie de peste 24 de milioane de unitati pana in prezent, au reprezentat piesa de baza din portofoliul Opel inca de cand primul autovehicul compact a parasit linia de asamblare. Cu fiecare generatie Kadett, Opel a facut mobilitatea individuala accesibila pentru milioane de oameni din intreaga lume si mai multe generatii ale modelului Astra au adus tehnologii inovatoare din clasa superioara in segmentul autovehiculelor compacte accesibile", a declarat Neumann. "Fiecare generatie a ridicat stacheta in materie de siguranta, confort si eficienta. Inca o data, noul Astra va stabili noi standarde in clasa autovehiculelor compacte. Printre altele, va fi primul model Opel nou care va fi lansat cu serviciul unic conectat Opel OnStar, gata sa ofere asistenta si ajutor 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an".

Distribuie acest articol!