Camere video auto Mio cu ecran tactil si inregistrare Extreme HD
28.05.2015
        
Distribuie acest articol!   

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, lanseaza pe piata locala seria de camere video auto MiVue 600 cu ecran tactil de 2,7 inch widescreen si posibilitatea inregistrarii la rezolutie Extreme HD pentru modelele Mio MiVue 658 WIFI si 658 Touch, respectiv Full HD in cazul 638 Touch. In premiera pe piata camerelor video auto, Mio lanseaza modelul MiVue 658 WIFI, ce permite stabilirea unei conexiuni fara cablu intre dispozitiv si smartphone si incarcarea fisierelor video pe retelele sociale sau mediile de stocare in cloud.

Pentru prima data, seria MiVue cuprinde camere video auto capabile sa inregistreze cu peste 30 de cadre pe secunda la rezolutie Extreme HD sau Full HD. In functie de preferinte, noile modele pot captura imagini la urmatoarele standarde de calitate: 720p/60fps, 1080p/30fps si 1080p/45fps. In plus camerele MiVue 658 Touch si 658 WIFI devin martorul ocular fidel din parbriz, putand filma 1296p/30fps.

Obiectivul noilor camere video auto are o diafragma F1.8, cu deschidere larga si sistem optic format din sase elemente de sticla, cu filtru IR optional, ce permit inregistrarea unor imagini clare, chiar si in conditii de iluminare scazuta. Campul vizual de 150 de grade capteaza toate detaliile din fata masinii, iar sistemul optic integrat minimizeaza efectul fisheye si orice tip de distorsiune a marginilor cadrului inregistrat. Datele pot fi stocate pe carduri microSD cu o capacitate de pana la 128 GB, in timp ce modelele MiVue 638 Touch si 658 Touch integreaza un slot aditional pentru cadrul de memorie, ce permite inregistrarea concomitenta pe ambele medii de stocare, astfel incat imaginile sa fie protejate suplimentar impotriva deteriorarilor accidentale.

Modelul MiVue 658 WIFI este dotat cu un modul wireless ce permite conectarea fara cabluri la smartphone. Prin instalarea aplicatiei MiVue pe telefonul inteligent cu sistem de operare Android  sau iOS , utilizatorii pot incarca filmarile pe retelele sociale sau chiar in mediile de stocare cloud.

Camera video auto MiVue 658 WIFI va crea automat fisiere video cu imagini surprinse cu 10 secunde inainte si dupa detectarea unei eventuale coliziuni a autoturismului, acestea fiind trimise automat pentru stocare catre smartphone-ul pe care este instalata aplicatia MiVue.

Unele modele din seria Mio MiVue 600 au incorporat un receptor GPS care permite urmarirea traseelor si inregistreaza simultan secventele video, coordonatele geografice, directia, viteza autoturismului, data si ora deplasarii, pe care le sincronizeaza cu Google Maps.

Camerele video auto Mio MiVue sunt dotate cu un sistem de avertizare sonora si vizuala la apropierea de camerele de supraveghere a circulatiei, indicand pe ecran viteza curenta a autovehiculului, limita legala, precum si distanta ramasa pana la respectivul punct de supraveghere. In plus, utilizatorii au posibilitatea de a-si actualiza baza de date, fara costuri suplimentare, pe toata durata de functionare a camerelor video Mio MiVue, cu o simpla conectare a dispozitivului la computer.

Pentru o inregistrare completa a calatoriei, camerele video auto incep sa filmeze inca de la pornirea motorului autoturismului. Mai mult, dispozitivele pot fi setate pe modul de inregistrare continua, functie disponibila la conectarea kit-ului optional de alimentare constanta.

Prin activarea functiei Parking Mode, camerele video auto MiVue asigura supravegherea continua a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricarei miscari in raza senzorului, dispozitivul va incepe inregistrarea.

Senzorul G integrat, cu 3 axe, inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de incredere in relatia cu asiguratorul. Dupa conectarea dispozitivului la computer, veti putea analiza directia de mers si datele rezultate in urma unei eventuale coliziuni. Modul foto permite realizarea de instantanee ce includ coordonate GPS, pentru a evidentia eventualele dovezi ale impactului.

Inregistrati evenimentele critice, precum un accident de masina, intr-un singur fisier video, care va contine imagini surprinse cu 10 secunde inaintea detectiei socului. Secventa inregistrata va continua pana la 50 de secunde dupa impact. De asemenea, materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii cardului microSD, totul pentru a avea un raport video clar asupra coliziunii, ce poate fi utilizat in stabilirea partilor vinovate.

Noua gama de camere video Mio MiVue 600 este disponibila pe piata din Romania la preturi care incep de la 429 lei.

 

 

 

 

Distribuie acest articol!