Debut spectaculos in Campionatul National de Karting
21.05.2015
        
Distribuie acest articol!   

Desfasurata pe circuitul AMCKart din Bucuresti, prima etapa a sezonului din Campionatul National de Karting al Romaniei, organizat de Federatia Romana de Karting, a fost una extrem de disputata la toate clasele. Sambata, in antrenamente si calificari, temperaturile au fost mai scazute, cerul fiind acoperit partial de nori, iar duminica toate mansele s-au desfasurat pe o vreme insorita si la temperaturi mult mai ridicate.

La clasa Promo BB, dedicata pilotilor cu varste intre 5 si 7 ani, au participat doua fete:  Denisa Andreea Muresan (Real Racing) si Remina Tudorancea (CSSK), care a debutat la aceasta clasa. In calificari, Kiss David a fost cel mai rapid si a reusit sa obtina in final prima sa victorie din Campionatul National de Karting al Romaniei, dupa doua manse finale fara greseala. Podiumul clasei a fost completat de Denisa Andreea Muresan si Eric Enache (Tomis Kart), castigatorul Cupei FRK in 2015.

La clasa Pufo, dedicata pilotilor cu varste intre 6 si 8 ani, Mihai Suteanu (Tomis Kart) a fost cel mai rapid in calificari, iar victoria din prima finala si locul secund din cea de-a doua i-au adus primul succes din 2015 la aceasta clasa. Vlad Ceanga (Real Racing) si Remus Mihnea Tudorancea (CSSK) au completat podiumul primei etape a sezonului.

La clasa Mini, piloti cu varsta intre 9 si 12 ani, David Serban (Real Racing) a controlat lupta in toate sesiunile si si-a asigurat prima pozitie in clasament cu maximum de puncte. Andrei Carcea (BRT) a avut si el o evolutie constanta si a incheiat pe locul secund la clasa, podiumul fiind completat de Ada Arsene (Real Racing).

Si la clasa KFJ, dedicata pilotilor cu varste intre 12 si 14 ani, cel mai rapid pilot din calificari a reusit sa se impuna in final. Daniel Vasile (Real Racing) a obtinut prima victorie din 2015 in Romania, podiumul clasei KFJ fiind completat de Alexander Prelea (JMS Performance) si Nicholas Pascu (CSSK), castigatorul Cupei FRK, organizata la inceputul acestei luni.  

Si la clasa KZ2 seniori (peste 15 ani) lupta a fost una extrem de disputata, Aldrin Opran (JMS Performance), cel mai rapid in calificari, reusind sa castige ambele manse finale si sa-si asigure astfel prima victorie din 2015. Bulgarul Simeon Simeonov (CSSK) si Andrea Raimondi au completat podiumul clasei KZ2.

Distribuie acest articol!