DS Week la Paris - Celebrarea a 60 de ani de istorie
12.05.2015
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia DS WEEK, ce se va desfașura la Paris in intervalul 19- 24 mai 2015, DS pregatește un eveniment de anvergura pentru a celebra, in cadrul retelei sale mondiale, 60 de ani de DS dar si lansarea marcii DS.

Sambata, 23 si duminica, 24 mai, publicul larg este invitat sa descopere Expozitia DS amplasata in Gradinile Tuileries. Expozitia se va desfasura pe aproape 4.000 m2 ,  iar vizitatorii vor fi transpusi in universul DS si vor calatori in timp: trecut, prezent si viitor. Pasionatii vor avea parte de o experienta inedita duminica, 24 mai, cu peste 600 de modele DS, care vor defila pe Champs-Elysees.

Incepand de sambata, acestea vor putea fi admirate pe circuitul istoric din Linas-Montlhery (imprejurimile Parisului), cu ocazia reuniunii internationale, pentru a celebra a-60-a aniversare a legendarului model. Acest eveniment este cel mai important de pe tot parcursul anului si va reuni numerosi colectionari DS din intreaga lume.

Lansat in 1955, DS reprezinta astazi una din principalele atractii din peisajul auto francez al secolului XX.  Renumit datorita succesului comercial si sportiv, dar si datorita carierei politice (alaturi de generalul De Gaulle) la care se adauga cariera cinematografica si victoriile sportive, DS a marcat viata a numerosi francezi si a stiut sa faca cunoscuta expertiza frantuzeasca in intreaga lume.

Ingloband aceasta expertiza exceptionala, marca DS, infiintata la 1 iunie 2014, are drept principal obiectiv perpetuarea spiritului avangardist al acestui automobil legendar dar si incurajarea pietei auto franceze de a se reinnoi cu o noua gama de lux. DS propune, asadar, automobile care se disting prin stilul remarcabil,  tehnologie, confort dinamic si rafinament in cele mai mici detalii. Pentru a celebra cei 60 de ani ai versiunii originale DS precum si lansarea marcii, DS organizeaza un eveniment de anvergura in sanul Parisului, in intervalul 19-24 mai 2015. Primele patru zile vor fi dedicate retelei globale dupa care, pe 23 si 24 mai, publicul larg este invitat sa descopere Expozitia DS.

In acelasi timp, sambata, 23 mai, la Autodromul din Linas-Montlhery va avea loc cea mai importanta reuniune de vehicule DS originale de pe tot parcursul anului, cu peste 600 de modele expuse. Acestea se vor reuni la Paris, ziua urmatoare, pentru a defila pe malul Senei si pe bulevardul Champs-Elysees si se vor opri in Piata Concorde, unde vor ramane aproape toata ziua. Reuniunea internationala a fost organizata de ‘Le monde de la DS’, o asociatie de pasionati sustinuta de marca DS.

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol!