Industria auto va da intalnire la Romexpo
26.05.2015
        
Distribuie acest articol!   

Intre 28 si 31 mai 2015, Romexpo devine arena principala pentru desfasurarea a doua evenimente dedicate atat celor care sunt pur pasionati de lumea auto, cat si celor care detin un business in domeniu.

AutoExpoTehnica este o expozitie internationala de componente si accesorii auto. Aflata la cea de-a patra editie, manifestarea reuneste importanti furnizori din domeniu si este dedicata in special producatorilor, distribuitorilor si designerilor din industria auto si  reprezinta momentul oportun pentru incheierea de noi contracte si analiza a pietei. 

Auto Expo este o expozitie de autoturisme, camioane si utilitare. O premiera in portofoliul de evenimente organizate de Romexpo, expozitia este dedicata atat celor care doresc sa-si achizitioneze un automobil personal, cat si administratorilor de parcuri auto care intentioneaza sa-si largeasca flota.

Expozantii prezinta proiectele pe care le-au dezvoltat in ultimul an, alaturi de cele mai recente inovatii in design, tehnologie si logistica a vehiculelor. Soferii de profesie pot afla care sunt ultimele solutii care ii pot ajuta in activitate, dar si noutati referitoare la modificarile legislative in domeniu.

In aceeasi perioada cu AutoExpoTehnica si Auto Expo 2015, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, se vor desfasura alte cateva evenimente adresate publicului larg: TIBCO – targ international de bunuri de larg consum, KIDEX – expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii, si TMA –  festival de spiritualutate, medicina alternativa si terapii complementare, si Targul de Produse Traditionale – targ cu produse cu specific romanesc.

Program de vizitare – 28-30 mai 2015: 10,00-18,00, 31 mai 2015: 10,00-16,00.

Distribuie acest articol!