Noul GPS Mio Spirit 7500 LM, cu cel mai performant procesor
19.05.2015
        
Distribuie acest articol!   

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, lanseaza modelul Mio Spirit 7500 LM cu procesor MStar MSB2531 de 800 MHz ce asigura o planificare a rutelor de doua ori mai rapida in comparatie cu gama Mio Spirit anterioara. Mai mult, acesta beneficiaza de serviciul de actualizare gratuita a hartilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clientilor sa primeasca pana la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a GPS-ului.

Software-ul GPS-ului Mio Spirit 7500 LM este administrat de o noua platforma imbunatatita, respectiv sistemul Phoenix, versiunea 1.8, ce eficientizeaza reactia de raspuns a interfetei de navigare, pentru o calatorie la volanul masinii fara surprize.

Ecranul tactil cu diagonala generoasa de 13 cm, respectiv 5 inch, al noului sistem de navigatie permite un spatiu de afisare mai mare, dar si o vizualizare mai clara a hartilor si traseelor, soferii evitand astfel ratarea unei iesiri sau a unei schimbari de directie.

„GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este rezultatul unui proces de dezvoltare amplu, bazat in mare parte pe feedback-ul utilizatorilor produselor noastre”, spune Cosmin Dobranis, country director Mio pentru Romania si Ungaria. „Asadar, ne-am concentrat pe imbunatatirea modului in care GPS-ul ghideaza soferii catre destinatie, dar si pe experienta generala de utilizare a navigatorului”.

Hartile instalate pe GPS-ul Mio Spirit 7500 LM pot fi actualizate gratuit pe toata durata de functionare a acestuia, fara niciun cost suplimentar, multumita serviciului „Lifetime Map Update”. Astfel, utilizatorii vor putea descarca de 4 ori pe an cele mai recente harti, si vor fi mereu la curent cu noutatile din trafic.

„Acest serviciu este in continuare un punct forte pentru utilizatorii finali, care isi pot actualiza absolut gratuit hartile instalate pe GPS. In plus, Mio 7500 LM vine cu multe functii indisponibile pe sistemele de navigatie integrate in autoturisme, precum capacitatea de invatare a stilului de condus al utilizatorului, dar si folosirea informatiilor colectate de la alti soferi pentru a optimiza ruta calculata, astfel incat soferii sa calatoreasca mai rapid si mai eficient”, adauga Cosmin Dobranis.

Mio Spirit 7500 LM incorporeaza functia „IQ RoutesTM”, ce optimizeaza ruta calculata prin folosirea unei baze de date cu informatii preluate de la milioane de soferi, astfel incat utilizatorii sa ajunga repede la destinatie, indiferent de ora. In acelasi timp, multumita functiei „LearnMe Pro”, ce monitorizeaza si retine stilul de condus al utilizatorului, soferii beneficiaza de rute personalizate si pot alege intre cele mai rapide, mai scurte, mai usoare sau economice rute, in functie de preferinte.

La sosire, GPS-ul Mio Spirit 7500 LM afiseaza automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km in jurul destinatiei, prin functia de „Asistenta la parcare". Acesta inregistreaza si coordonatele unde este parcat autoturismul, permitand soferilor sa identifice rapid vehiculul.

 In plus, noul GPS Mio Spirit ofera asistenta pentru incadrarea pe banda corecta a drumului, vizualizare 3D, asistenta vocala (anuntarea numelor strazilor), mod pieton, ghidare in tuneluri si informatii despre rutele selectate. Soferii pot testa gratuit timp de trei luni si optiunea „Safety Camera Data”, ce semnalizeaza apropierea de camerele de supraveghere a circulatiei.

GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este disponibil pe piata din Romania la pretul recomandat de 589 lei.

Distribuie acest articol!