Dacia Logan, la cota 1.500.000
18.06.2015
        
Distribuie acest articol!   

Miercuri, 17 iunie 2015, Diana Ileana Serban, din Bucuresti, a devenit clienta vehiculului Dacia Logan cu numarul 1.500.000. Este vorba de un model Laureate, 09 TCe, Euro 6, de culoare bej, achizitionat prin intermediul programului de reinnoire a parcului auto national. Cheia vehiculului aniversar i-a fost inmanata proprietarei de Jan Ptacek, directorul general al Renault Commercial Roumanie, in cel mai nou show-room Dacia din Bucuresti – Meridian Nord.

Incarnand atributele specifice ale marcii Dacia – spatiu interior generos, robustete si un excelent raport prestatii/pret, Logan s-a impus, inca de la lansare, drept cel mai vandut model Dacia pe piata din Romania. „Logan reprezinta soclul gamei Dacia. Este modelul care a reusit sa impuna marca noastra atat in Romania, cat si in numeroase tari in care clientii sunt in cautarea unui vehicul accesibil, incapator, robust si modern. Sunt incantat sa inmanez azi cheia acestui model aniversar unei cliente din Romania – leaganul marcii Dacia”, a declarat Jan Ptacek.

Reinnoita la sfarsitul anului 2012, Dacia Logan este produsa in prezent in uzina de la Mioveni, precum si in uzina de la Casablanca, din Maroc. In 2014, aproape 14.000 de vehicule Logan au fost livrate clientilor romani, ceea ce reprezinta 47% din totalul vanzarilor gamei Dacia. In primele 5 luni din 2015, Logan (si versiunea de caroserie derivata – Logan MCV) a fost cumparat de peste 7 400 de clienti din Romania.

Distribuie acest articol!