Citroen distribuie in Franta cabrioletul electric Bluesummer
14.07.2015
        
Distribuie acest articol!   

Luna trecuta, PSA Peugeot Citroen si Grupul Bollore anunta semnarea unui acord de parteneriat strategic. Acordul prevede, in special, distributia si fabricarea de catre Grupul PSA Peugeot Citroen a unui vehicul electric din Grupul Bollore: Bluesummer. Conform planului industrial, vehiculul va fi asamblat la centrul de productie PSA Peugeot Citroen din Rennes, incepand cu luna septembrie 2015, in baza planului de distributie, in timp ce Citroen France se va ocupa de comercializarea Bluesummer.

De altfel, Citroen si-a confirmat interesul pentru a distribui, in cadrul retelei, acest cabriolet de 4 locuri 100% electric cu caroserie ABS PMMA vopsita integral: o masina indrazneata si originala, perfect adaptata valorilor Citroen. Grupul Bollore a dobandit o experienta importanta in stocarea electricitatii, precum si in dezvoltarea si implementarea de solutii electrice. Prezent pe piata mobilitatii electrice, acesta a conceput si a dezvoltat mai multe vehicule printre care si modelul Bluesummer. In contextul acestui parteneriat, Grupul Bollore ar putea demara comercializarea acestui vehicul bazandu-se pe forta si experienta retelei de distributie a marcii Citroen, o retea recunoscuta si raspandita pe teritoriul Frantei.

"Parteneriatul cu Grupul Bollore reprezinta oportunitatea de care reteaua Citroen poate profita,  pentru a creste cifra de afaceri si a atrage in showroomurile sale un nou segment de clienti, seduce prin originalitatea si prospetimea Bluesummer, reusind astfel  sa promoveze intreaga gama", declara Philippe Narbeburu, director comercial Citroen si DS Franta. Acordul dintre Citroen si Grupul Bollore poate fi formalizat sub forma unui contract de agent cu concesionarii Citroen doritori.

Distribuie acest articol!