CNR, Transilvania Rally 2015: Tripla Napoca Rally Academy
20.07.2015
        
Distribuie acest articol!   
Pentru a doua oara in istoria echipei, trei dintre echipajele Napoca Rally Academy au terminat pe podium in clasamentul general. Simone Tempestini a castigat Transilvania Rally, Bogdan Marisca a terminat pe locul secund, iar Marco Tempestini a completat podiumul. Vlad Cosma a completat succesul echipei cu victoria in Cupa Suzuki si la clasa 9.
 
Aflati la prima etapa pe asfalt cu modelul Ford Fiesta R5, Bogdan Marisca si Carmen Poenaru s-au luptat pentru prima pozitie inca de la inceputul raliului. O problema la startul specialei Belis (PS6) l-a costat cateva secunde bune si in final Bogda Marisca a terminat Transilvania Rally pe  locul secund, la 18 secunde in spatele colegului sau de echipa. 
 
Dupa problemele din prima zi, in care au primit si o penalizare de 20 de secunde din cauza unor probleme tehnice, Marco Tempestini si Toni Avram au incercat sa recupereze timpul pierdut si dupa cele 11 probe speciale au terminat pe ultima treapta a podiumului, obtinand astfel o tripla pentru Napoca Rally Academy. Din cauza unei greseli a arbitrilor, Marco Tempestini si Toni Avram au primit un timp gresit pe prima speciala a raliului, dar in urma contestatiei facute imediat dupa cursa, echipajul 33 a primit acelasi timp pe PS 1 ca pe PS 3, proba desfasurata in aceeasi zi si in aceleasi conditii ca la prima trecere. 
 
Campionatul intern intra intr-o pauza de fix o luna, pana la Sibiu Rally Challenge, in perioada 21-22 august 2015.

Distribuie acest articol!