Volkswagen va avea doua noi SUV-uri
10.07.2015
        
Distribuie acest articol!   
Gama Volkswagen se va imbogati prin aparitia de noi modele SUV, in urmatorii ani. Informatia a fost confirmata oficial de catre John Whitesaid, directorul general Volkswagen Australia, in cadrul unei discutii cu reprezentanti ai presei.
 
Pentru a fructifica cererea in crestere de pe segmentul SUV / crossover, constructorul german isi va completa gama, in urmatorii ani, cu inca doua modele din aceasta categorie. Unul se va plasa in gama sub Tiguan, iar celalalt peste.
 
Cel mai mic SUV din gama Volkswagen va fi, de fapt, un crossover urban, cel mai probabil versiunea de serie a conceptului Taigun, prezentat in 2012. Va concura cu Nissan Juke, Renault Captur, Jeep Renegade si FIAT 500X.
 
Cel de-al doilea model complet nou de la VW va avea dimensiuni mai impozante. Cel mai probabil, va fi inspirat din conceptul CrossBlue (foto), dezvaluit la Salonul de la Detroit, in 2013.
 
Pentru moment nu exista nicio informatie oficiala referitoare la momentul lansarii celor doua SUV-uri. Insa pana la aparitia lor, urmatoarea lansare in categoria SUV de la VW va fi noua generatie a modelului compact Tiguan. Complet reconceput, acesta va folosi platforma modulara MQB a Grupului VW si va fi ceva mai mare si mai agresiv decat predecesorul sau. Va beneficia de un volum marit al portbagajului si va putea lua la bord pana la 7 persoane. Lansarea este programata pentru septembrie anul acesta, in cadrul Salonului de la Frankfurt.

Distribuie acest articol!