80 de echipaje, la Sibiu Rally Challenge 2015
18.08.2015
        
Distribuie acest articol!   

80 de echipaje vor la startul in 2015 la Sibiu Rally Challenge, un festival dedicat sporturilor cu motor, care include si etapa a sasea din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

51 de echipaje sunt inscrise in etapa din Campionatul National, 10 echipaje s-au inscris in competitia open Sibiu Rally Challenge si alte 19 echipaje vor concura in competitia dedicata masinilor clasice. “Ideea pe care am avut-o anul trecut de a strange masini diferite sub umbrela unui festival dedicat sporturilor cu motor incepe sa prinda contur inca din al doilea an. Avem 80 de echipaje la start si sunt sigur ca farmecul orasului Sibiu, plus  notorietatea si spectaculozitatea Transfagarasanului vor face ca acest festival sa creasca mult de la un an la altul si sa devina un reper, chiar la nivel international”, a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

La startul etapei de Campionatul National vor fi 51 de echipaje, inclusiv Simone Tempestini, liderul clasamentului general, care a renuntat la Raliul Germaniei, etapa din WRC, pentru a incerca sa-si consolideze pozitia in CNRD. Se anunta o lupta spectaculoasa pe probele speciale din Raliul Sibiului, la fiecare clasa, dar si in competitiile monomarca – Cupa Suzuki si Cupa Dacia, la echipe si la clasa masinilor istorice, care sunt incadrate si in categoria Sibiu Rally Legends. Cinci modele Ford Fiesta R5, pilotate de Simone Tempestini, Edwin Keleti, Bogdan Marisca, Marco Tempestini si Sorin Badea, revenirea lui Vali Porcisteanu, forma buna a lui Gergo Szabo, sunt tot atatea motive de spectacol la Sibiu Rally Challenge.

Distribuie acest articol!