Mio lanseaza o noua versiune a hartilor
28.08.2015
        
Distribuie acest articol!   

Mio Technology pune la dispozitia utilizatorilor o noua versiune actualizata a hartilor pentru echipamente GPS. Aceasta este disponibila prin serviciul Lifetime Map Update (LMU), prin care clientii pot actualiza gratuit hartile, de pana la 4 ori pe an, pe toata durata de viata a GPS-urilor. Noua versiune include puncte de interes, strazi secundare, radarele fixe si camerele de supraveghere pentru aproape 225.000 km de drumuri din Romania.

“Prin noua actualizare a hartilor, utilizatorii pot accesa aproape 30.000 de puncte de interes, cu aproape 2.000 mai multe decat la versiunea anterioara si beneficiaza de o acoperire de aproape 225.000 km, cu aproape 1.000 km mai mult”, spune Cosmin Dobranis, country director  Mio pentru Romania si Ungaria.

In prezent, hartile preinstalate pe GPS-urile Mio au o acoperire de 93% pentru drumurile principale din Romania si de 88% la nivel de orase. Cat priveste Europa, drumurile principale sunt acoperite in proportie de aproape 100%, iar la nivel de orase acoperirea este de 80% (datele difera de la o tara la alta).

Distribuie acest articol!