Schimbari majore la viitorul Audi A3
13.08.2015
        
Distribuie acest articol!   

Conceptul viitoarei generatii Audi A3 va avea putine in comun cu cel de la actuala. In cadrul unui interviu acordat celor de la Automobile Mag, un responsabil de produs de la Audi a precizat ca gama de modele compacte a constructorului de la Ingolstadt va avea noutati importante si va fi fundamental reconceputa.

Asteptat pentru anul 2018, viitorul Audi A3 va beneficia de versiuni noi, ca Allroad sau monovolum familial. Ulterior, aceasta din urma va fi disponibila si cu 7 locuri. Informatia este oarecum surprinzatoare, avand in vedere ca, pana mai ieri, cei de la Audi respingeau ideea unui MPV compact. S-ar putea ca schimbarea de viziune sa se datoreze noului BMW Seria 2 Active Tourer.

La fel de surprinzatoare ar fi si ideea renuntarii la varianta scurta, in 3 usi. Considerata de baza pentru A3, aceasta va fi abandonata din cauza cererii in declin. Nu trebuie sa ne imaginam, insa, ca se va renunta definitiv la ideea de coupe compact la Audi! De altfel, in presa auto internationala s-a scris destul de mult, in ultima vreme, despre un misterios coupe derivat din TT.

Dupa toate probabilitatile, Audi va lansa un coupe derivat din noul TT, insa mai practic si cu mai mult spatiu la interior. Un concept care va previzualiza versiunea de serie este asteptat sa fie prezentat in viitorul apropiat, la unul din saloanele auto de anvergura.

Distribuie acest articol!