Cele mai accesibile navigatoare GPS de la Mio
23.09.2015
        
Distribuie acest articol!   

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, lanseaza pe piata locala gama Spirit Base Map, care contine cele mai accesibile navigatoare din portofoliu. Noua gama este alcatuita din modelele Mio Spirit 5100 Base Map si Mio Spirit 7500 Base Map. Ambele dispozitive GPS au preinstalat softul de navigare Spirit, care ofera posibilitatea utilizatorilor sa inchirieze sau sa achizitioneze hartile Mio preferate.

„Noile GPS-uri nu au harti preinstalate, iar acest lucru le face sa fie foarte accesibile si ofera mai multe avantaje clientilor. Acestia isi pot instala hartile preferate, le pot inchiria pe o perioada de 3, 7 sau 30 de zile, pentru destinatii din Europa, SUA, Canada si Australia sau le pot cumpara de pe site-ul Mio”, spune Cosmin Dobranis, country director  Mio pentru Romania si Ungaria.

Odata descarcate harţile, utilizatorii pot accesa foarte multe functii care le imbunatatesc experienta de condus. Spre exemplu, soferii pot folosi functia IQ Routes, ce optimizeaza ruta calculata prin folosirea unei baze de date cu informatii preluate de la milioane de soferi, astfel incat utilizatorii sa ajunga repede la destinatie, indiferent de ora. 

In acelasi timp, multumita functiei LearnMe Pro, ce monitorizeaza si retine stilul de condus al utilizatorului, soferii beneficiaza de rute personalizate si pot alege intre cele mai rapide, mai scurte, mai usoare sau economice rute, in functie de preferinte.

La sosire, ambele dispozitive GPS afiseaza automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km in jurul destinatiei, prin functia de Asistenta la parcare. Acesta inregistreaza si coordonatele unde este parcat autoturismul, permitand soferilor sa identifice rapid vehiculul.

Mio Spirit 5100 Base Map (cu ecran tactil de 4,3 inch) are un pret recomandat de 329 de lei, iar modelul Mio Spirit 7500 Base Map (cu ecran tactil de 5 inch) costa 359 de lei. Ambele echipamente sunt dotate cu procesorul Mstar, cel mai performant procesor de pe piata la momentul actual. Acesta functioneaza la o frecventa de 800 de Mhz, care permite celor doua navigatoare sa incarce hartile cu rapiditate, sa calculeze traseul intr-un timp mult mai scurt sau sa il reconfigureze imediat in cazul abaterii de la ruta initiala.

Ambele modele sunt disponibile pentru a fi achizitionate incepand cu aceasta saptamana. Utilizatorii care aleg sa cumpere hartile Mio dispun de serviciul de actualizare gratuita a hartilor, Lifetime Map Update (LMU), ce le permite sa beneficieze de pana la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a GPS-ului.

Distribuie acest articol!