In Viteza a Cincea se intoarce pe History cu un nou sezon
22.09.2015
        
Distribuie acest articol!   

Canalul TV History aduce telespectatorilor un nou sezon al incitantului serial automobilistic „in viteza a cincea”. Episoadele vor fi difuzate in fiecare joi, la ora 21,00, incepand cu 8 octombrie.

Noul sezon debuteaza cu echipa intr-un excursie in exclusivitate in Romania, unde Tiff si Vicki viziteaza un restaurator local de masini clasice, testeaza noul Ferrari California Turbo pe serpentinele care strabat muntii Carpati si viziteaza Sinaia pentru a participa la o intrecere mai putin obisnuita. Mai mult decat atat, prezentatorii vor testa masinile romanesti de salvare GHE-O.

Prezentantorii serialului, Tiff, Vicki si Jonny, se vor intrece cot la cot in teste generatoare de adrenalina, vor analiza in exclusivitate cele mai noi super-masini, vor oferi sfaturi esentiale despre problemele care ii preocupa pe automobilisti si vor asista la testari de accidente spectaculoase, realizate in numele sigurantei pe sosele.

Pe langa Romania, echipa In Viteza a Cincea viziteaza insorita Africa de Sud, pentru a conduce tot felul de masini – de raliu, super masini si chiar vehicule miliare, Islanda si multe alte destinatii interesante pentru a testa masini si mai spectaculoase.

De-a lungul drumului, echipei i se vor alatura diversi invitati, de la soferi profesionisti la celebritati TV si din sport, pregatiti pentru o noua provocare.

Distribuie acest articol!