Peste 70.000 de vizitatori la SAB 2015!
14.10.2015
        
Distribuie acest articol!   

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii, editia a XIII-a internationala, si-a deschis portile joi 1 octombrie 2015, pentru toti pasionatii industriei auto din Romania. Pe parcursul celor 11 zile de desfasurare, peste 70.000 de vizitatori i-au trecut pragul, demonstrand inca o data ca publicul din Romania este un avid consumator de fenomen auto.

La SAB & Accesorii vizitatorii au putut descoperi 7 autovehicule venite direct de la Frankfurt, 25 premiere nationale, peste 200 de noi modele auto, peste 100 de modele comerciale, peste 1500 de branduri accesorii alaturi de peste 70 de vehicule retro expuse in cadrul Bucharest Classic Car Expo.

Cea mai scumpa masina expusa la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii a fost un Bentley MK 6 Cabriolet de peste 200.000 euro si a putut fi admirata la SAB in standul Oldtimer Studio din cadrul Bucharest Classic Car Expo.

La SAB & Accesorii 2015 – editie internationala au fost expuse premiere nationale si cele mai noi modele auto de la Adria, BMW, Citroen, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota si Volvo.

SAB & Accesorii este un eveniment sustinut de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA) si Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).

Distribuie acest articol!