Suzuki expune 34 de modele la Salonul de la Tokyo
30.10.2015
        
Distribuie acest articol!   

Suzuki Motor Corporation expune 34 de modele, 22 de autovehicule si 12 motociclete, la cea de-a 44-a editie a Salonului Auto de la Tokyo, programat in perioada 30 octombrie – 8 noiembrie 2015. Dintre acestea, 12 automobile sunt prezentate in premiera mondiala, unul este in premiera nationala in Japonia, iar 3 motociclete sunt prezentate de asemenea in premiera mondiala.

Tema standului Suzuki este “Suzuki Next 100”. Suzuki va sarbatori a 100-a aniversare in 2020, iar Salonul Auto de la Tokyo reprezinta ocazia perfecta pentru a prezenta modelele si tehnologiile pe care brandul  le va dezvolta in urmatoarea perioada pentru a marca acest eveniment.

O serie de concepte noi vor dezvalui ideile Suzuki despre ceea ce inseamna placerea de a conduce. Printre conceptele care vor fi expuse la Tokyo se numara si Ignis (foto), care arata intentia Suzuki de a reveni pe piata cu un crossover compact, Mighty Deck, care ofera un nou tip de distractie in segmentul mini sau Hustler Scoot, un scooter care amplifica placerea de  a te deplasa pe doua roti.

La standul Suzuki vor fi expuse si noile modele lansate, inclusiv Vitara (Escudo pentru piata din Japonia), dar si noul Baleno, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. De asemenea, Suzuki va expune si cele mai noi tehnologii si motoare dezvoltate.

Distribuie acest articol!