Un Duster pentru Fundatia Principesa Margareta
08.10.2015
        
Distribuie acest articol!   

Miercuri, 7 octombrie 2015, la Palatul Elisabeta din Bucuresti a avut loc ceremonia prilejuita de aniversarea parteneriatului dintre Dacia si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, gazduita de Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu. Cu aceasta ocazie, Nicolas Maure, presedinte director general Dacia si director general Grup Renault Romania, a inmanat cheile unui vehicul Duster Altetei Sale Principesa Margareta a Romaniei. Masina, oferita drept sponsorizare fundatiei, este versiunea Laureate, 4×2, culoare gri comete, echipata cu motor TCE 125, Euro 6, cu sistem start-stop.

„Parteneriatul Dacia cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei s-a nascut dintr-un obiectiv comun: sprijinirea tinerelor talente, indiferent de domeniu. Prin parteneriatele cu 15 universitati tehnice din toata tara si cu liceul din Mioveni, prin programele anuale de stagii, Grupul Renault ofera sansa multor studenti si elevi de a-si incepe cariera in domeniul auto. Credem insa ca si tinerii din alte domenii merita atentie si trebuie ajutati. De aceea, am oferit Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei o masina noua, un Duster, cu care sa plece la drum intr-o noua etapa a programului Tinere Talente”, a declarat Nicolas Maure, presedinte director general Dacia.

„Compania Dacia s-a alaturat, din anul 2009, cu generozitate in sustinerea proiectului Tinere Talente. Acest proiect este un model in societate. El arata ca fiecare dintre noi poate schimba destine. Elevii si studentii pe care ii sustinem, in fiecare an, reprezinta viitorul artei romanesti. Multumesc companiei Dacia pentru implicare constanta in activitatile si programele sociale si educationale ale fundatiei si pentru cea mai recenta sponsorizare oferita – acest frumos automobil Dacia Duster”, a declarat Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei.

Distribuie acest articol!