Al-Attiyah, la Dakar 2016 cu MINI
12.11.2015
        
Distribuie acest articol!   

Castigatorii de anul acesta de la Dakar, Nasser Al-Attiyah si copilotul sau Matthieu Baumel, au dezvaluit cu ce masina vor concura in ianuarie 2016, cand vor reveni in America de Sud. Atletii Red Bull se vor afla iarasi la bordul unui MINI, masina care nu doar le-a adus titlul anul acesta, dar i-a ajutat sa si domine intregul sezon al Cupei Mondiale de Rally-Raid.

Parteneriatul de succes dintre Nasser, Matthieu si masina proiectata de X-raid a facut ca cei doi sa stabileasca timpul de referita pe sase dintre probele speciale ale Dakar 2015. In cele din urma, echipajul a terminat raliul, care se desfasoara pe durata a doua saptamani, cu un avans de 35 de minute fata de locul doi. Timpi buni au fost obtinuti si de-a lungul anului, cand pilotul qatarez, copilotul francez si constructorul german au calatorit pe intreg globul pentru etapele din Cupa Mondiala de Rally-Raid.

Continuitatea fiind de partea sa, Nasser revine in Argentina cu un singur gand: sa devina primul om din istoria Dakar-ului care castiga raliul in America de Sud de trei ori la categoria auto. Nasser, Matthieu si MINI-ul lor trebuie sa lucreze perfect impreuna daca vor sa fie cei mai buni in dificila aventura care ii asteapta in Dakar. Trebuie sa fie rapizi pe terenul care ascunde multe capcane si sa fie atenti la celelalte echipaje care vor face totul ca sa obtina victoria.

Distribuie acest articol!