BMW Concept Compact Sedan - despre viitorul sedan derivat din Seria 1
22.11.2015
        
Distribuie acest articol!   

BMW Group a ales editia 2015 a Salonului Auto de la Guangzhou, una dintre cele mai importante expozitii auto din China, pentru a prezenta publicului o dezvoltare foarte speciala: viziunea companiei pentru un sedan cu patru usi din segmentul compact. In fapt, conceptul prefigureaza o viitoare versiune in trei volume derivata din Seria 1.

 

Constructorul bavarez vrea ca viitorul model de serie sa concureze cu sedanurile compacte premium de la concurentii directi, Mercedes-Benz CLA si Audi A3 sedan. Pentru moment, BMW nu a dat publicitatii detalii tehnice, comunicatul de presa referindu-se doar la aspecte legate de design.

Exteriorul compact si agil al BMW Concept Compact Sedan creeaza silueta familiara sedanului bazata pe un design in trei volume. Cele patru usi sunt integrate armonios in proportiile sale si permite accesul facil pentru conducator si ceilalti pasageri.

Compartimentul spate reflecta clar importanta acordata confortului pasagerilor. In ciuda dimensiunilor compacte ale automobilului, spatele – care este conceput pentru doi pasageri – isi primeste ocupantii printr-un sentiment de spatiu luminos si vast.

 

 

 

Distribuie acest articol!