PREZENTARE: bujiile Denso Iridium TT
26.11.2015
        
Distribuie acest articol!   

Ultima noutate a diviziei Denso Aftermarket in cadrul gamei de bujii cu scanteie este rezultatul deceniilor de experienta ale companiei, tehnologia de pionierat si angajamentul de a livra produse de calitate premium pentru o gama larga de vehicule.


Denso a continuat dezvoltarea tehnologiei sale Super Ignition Plug (SIP) ce a dus la obtinerea celui mai mic diametru al unui electrod central (0,4 mm), combinat cu un electrod de masa, foarte subtire de 0,7 mm, din platina. 

 

Aceste caracteristici unice ale bujiei permit o imbunatatire a performantei, eficientei si durabilitatii – Iridium TT reprezinta o crestere semnificativa in ceea ce priveste performanta si durabilitatea bujiilor din Iridiu standard si are o durata de viata de pana la 120.000 km, de trei ori mai mare decat o bujie din Nichel standard.

 

Introducerea Iridium TT largeste actuala linie de produse Denso Nickel TT, ce a fost lansata in 2008 si a fost foarte bine primita de catre clientii din toata Europa.

 

In prezent, gama de bujii cu scanteie Denso Aftermarket Nickel si Iridium TT numara 35 de produse individuale, ce acopera peste 90% din parcul auto european. Pentru clientii profesionali, acest lucru permite o consolidare a stocului.

 

Denso si-a construit o reputatie puternica in privinta inovatiei din domeniul automotive aftermarket, mai ales in cel al bujiilor cu scanteie, unde au fost lansate o serie de premiere mondiale, iar bujia Iridium TT nu face exceptie de la regula.

 

Disponibila pentru masini ce indeplinesc normele EU5/EU6, noua bujie ofera o aprindere avansata ce rezulta in eficientizarea performantei vehiculelor.

 

Electrozii Twin-tip permit o aprindere omnidirectionala care, in schimb, ofera o combustie imbunatatita si permite bujiei sa functioneze intr-un mod eficient. Capacitatea superioara de aprindere a mixului aer-combustibil permite bujiei o extindere rapida, ceea ce optimizeaza consumul de combustibil si performanta motorului.

 

Tehnologia patentata Denso Twin-Tip a fost initial disponibila doar pentru game de masini de lux, dar acum, prin introducerea bujiei Iridium TT, aceasta tehnologie este disponibila tuturor.

 

Bujia Iridium TT are cea mai mare concentratie de iridiu din piata – iridiul este un element foarte dur, dens si este cel mai rezistent material la coroziuni, ceea ce inseamna ca poate rezista la temperaturi extrem de mari.

 

In acelasi timp, cea mai mare imbunatatire oferita de catre Iridium TT este combinarea acestui element cu un electrod de masa din platina, ce duce la o energie sporita a bujiei si rezistenta la calire. Acest lucru sustine durata de viata extraordinara a bujiei Iridium TT.

 

Introducerea bujiei Iridium TT consolideaza gama de bujii Denso pentru aftermarket, simplificand procesul de decizie al distribuitorilor si clientilor cand vine vorba de inlocuirea produselor standard din iridiu, nichel si platina.

Distribuie acest articol!