Doua recorduri absolute pentru Rombat
21.12.2015
        
Distribuie acest articol!   

Cei peste 35 de ani de experienta Rombat inseamna traditie, performanta si perseverenta. Inseamna evolutie si atentie sporita oferita productiei de baterii si cererilor primite din partea clientilor Rombat.

Pentru Rombat, luna noiembrie 2015 a fost foarte importanta. In noua unitate de productie Rombat, inaugurata la finele anului 2013, a fost produsa bateria cu numarul 1.000.000. Dincolo de acest numar stau, pe de o parte, eforturile depuse de intreaga echipa Rombat pentru a oferi cele mai bune produse, iar pe de alta parte sunt milioanele de conducatori auto ale caror masini functioneaza cu ajutorul bateriilor Rombat.

Mai mult decat atat, luna noiembrie a acestui an a insemnat pentru Rombat doua recorduri absolute in istoria de 35 de ani – un record de productie si un record de vanzari. In ceea ce priveste recordul de productie, in luna noiembrie 2015, Rombat a produs un numar total de 288.654 de baterii. Cel de-al doilea record a fost inregistrat la nivelul vanzarilor. Astfel, in luna noiembrie 2015, a fost vandut un numar total de 272.821 de baterii Rombat.

Rombat este parte a grupului sud-african Metair Investments Limited, al treilea producator de pe piata de baterii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Distribuie acest articol!