Ea este Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2015
28.01.2016
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce, in urma cu un an, trofeul Cea Mai Frumoasa Masina revenea spectaculosului Jaguar XE, de data aceasta reputatul titlu a fost castigat de o limuzina frantuzeasca. Noua nava-amiral de la Renault, Talisman, a primit titlul de Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2015. Festivitatea de premiere a avut loc in urma cu cateva zile, in debutul celei de-a 31-a editii a celebrului Festival Automobile International, de la Paris.

Jaguar a fost la un pas de a repeta performanta de anul trecut, insa, in cele din urma, primul sau SUV, F-Pace s-a clasat al doilea, fiind urmat de Mercedes Clasa C Coupe (locul 3) si MINI Clubman (locul 4).

Concursul Cea Mai Frumoasa Masina a Anului are un regulament foarte strict, castigatoarea fiind desemnata prin votul publicului larg, pe internet. Constructorii isi pot inscrie propriile modele, cu conditia  ca acestea sa fi fost prezentate sau lansate in cursul anului (2015, de aceasta data) si sa aiba un pret de pana la 55.000 de euro.

Concursul a aparut in 1987, la un an dupa lansarea celebrului Festival Automobile International, iar modelul castigator poate fi admirat, in mod traditional, alaturi de numeroase concept car-uri, in cadrul acestui eveniment. Anul acesta, voturile au venit din partea a 125.000 de internauti.

Distribuie acest articol!