Jerry Seinfeld scoate la licitatie trei raritati Porsche
21.01.2016
        
Distribuie acest articol!   

Putini sunt cei care stiu ca celebrul actor american de comedie Jerry Seinfeld este un mare colectionar de automobile Porsche. Zilele acestea a facut inconjurul lumii vestea ca Seinfeld a decis sa scoata la vanzare cateva dintre piesele rare pe care le detine in vasta sa colectie.

Tranzactia va avea loc in cadrul unui eveniment organizat la Amelia Island, in Florida, de catre casa de licitatii Gooding & Company, pe 11 martie. Celor care si-au pus intrebari referitoare la motivul acestei vanzari, actorul le da un raspuns evaziv, precizand ca a sosit momentul ca o parte a colectiei sale sa se intoarca in lumea larga, pentru a le da si altora posibilitatea sa se bucure de aceste creatii tehnice de exceptie, asa cum a facut-o si el.

Cele trei piese rare scoase la licitatie sunt un Porsche 550 Spyder din 1955 (estimat intre 5 si 6 milioane de dolari), un 356 A GS/GT Carrera Speedster din 1958 pregatit pentru curse (estimat intre 2 si 2,5 milioane de dolari) si un 911 Carrera 3.0 IROC RSR din 1974 care a fost pilotat candva de Peter Revson in celebra Roger Penske International Race of Champion (estimat intre 1,2 si 1,5 milioane de dolari). Chiar daca sustine ca niciodata nu a tratat automobilele ca pe o investitie, sunt toate sansele ca licitatia din martie sa fie una cat se poate de profitabila pentru Jerry Seinfeld!

Distribuie acest articol!