Manifesto, castigatorul Ferrari Top Design School Challenge 2015

26 ianuarie 2016In mod traditional, anual, Ferrari le adreseaza studentilor la design de la universitati de top din intreaga lume, invitatia de a-si prezenta ideile in cadrul prestigiosului concurs Ferrari Top Design School Challenge. Un juriu format din personalitati de talie mondiala alege, mai apoi, cea mai buna creatie.

Prin decizia unanima a juriului, lucrarea castigatoare a editiei 2015 a fost desemnata Manifesto, semnata de sase studenti de la ISD-Rubika Valenciennes, Franta – francezii Michael Barthly, Grimaud Gervex si Jean Baptiste Epinat si belgienii Michael Kalyvianakis, Stanislas Oleksiak si William Stock.

Pe langa Gran Premio Assoluto, castigat de conceptul Manifesto (foto), a mai fost premiata o lucrare semnata de trei studenti de la universitatea Hongik din Seul, denumita Esfera. Aceasta a primit Premio Speciale, acordat prin votul online al publicului.

Revenind la spectaculosul Manifesto, juriul care a votat acest supercar drept castigator al marelui premiu a fost format din designeri, ingineri, colectionari si piloti celebri, precum Paolo Pininfarina, Sebastian Vettel, Nick Mason, sau Jay Kay.