Opel isi continua cresterea in Romania
06.01.2016
        
Distribuie acest articol!   

Opel a inregistrat o crestere de 14,1% a inmatricularilor de autovehicule noi, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, conform rapoartelor de vanzari ale APIA pentru valorile disponibile pentru 111 luni aferente pietei de autovehicule pasageri si autovehicule comerciale usoare. Mai mult, performanta vine in conditiile in care aceata piata a crescut cu 12,6% in respectivul interval.

In acelasi cadru, Opel a punctat a doua cea mai mare variatie pozitiva a unei marci de import comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, aflandu-se totodata la doar 1,3% de cresterea brandului cu cel mai mare volum de vanzari din piata romaneasca. In cifre absolute, volumul de inmatriculari Opel a atins in Romania in intervalul ianuarie – noiembrie 2015 peste 4.500 de unitati, valoarea aferenta aceleiasi perioade a anului trecut fiind de 3.996 de autovehicule.

Performanta confirma directia pe care s-a inscris Opel in Romania, intrucat continua evolutia ultimei perioade, marca inregistrand cresteri consecutive in ultimii trei ani, atat in materie de volum, cat si in ceea ce priveste cota de piata. La nivel european, Opel/Vauxhall a anuntat in noiembrie depasirea a 1.000.000 de unitati vandute in 2015.

Atat rezultatele regionale, cat si cele locale au printre principale cauzele reinnoirea gamei de produse si modernizarea interactiunii cu clientii. Daca modelele Opel cunosc cea mai mare ofensiva de produs din istoria companiei, cu 29 de noi modele ce urmeaza sa fie lansate in perioada 2016 – 2020, spatiile de intalnire cu clientii sunt, de asemenea, in schimbare.

La nivel european, compania desfasoara un program care vizeaza modernizarea dealerilor Opel asa incat sa ofere clientului o experienta integrata. Transformarea reprezentantelor din Romania care a luat startul in 2015 se va finaliza complet la finalul anului 2016. Astfel, toate sediile Opel vor fi modernizate, un nou dealer urmand sa ridice numarul total al reprezentantelor la 35.

Distribuie acest articol!