Citroen E-Mehari este expus intr-o galerie inedita
22.02.2016
        
Distribuie acest articol!   
La inceputul lunii februarie, Espaces Commines, situat in arondismentul 3 al Parisului, s-a transformat intr-o "galerie" in culorile Citroen si E-Mehari. In acesta locatie atipica, fost depozit industrial construit la finele secolului al-19-lea, marca franceza a ales, impreuna cu agentia l’Ecurie, sa expuna noul sau model neconventional si dezinhibat. Tribut unui model simbol, Mehari 1968, E-Mehari este mai mult decat atat: un cabriolet cu 4 locuri optimist si in pas cu moda, 100% electric, cu un stil modern si amuzant. 
 
In aceasta locatie privata denumita "#GaleriEmehari", 4 E-Mehari in 4 dintre culorile gamei au fost expuse in "cutii" cu decoruri originale, fiecare ilustrand o stare de spirit diferita. Expresiv si colorat, fiecare E-Mehari dispune astfel de un univers propriu si de o ambianta specifica: un Grand Bleu care te invita la o escapada, un Orange Mecanique electric, un revigorant Yellow  Submarine si un Beige de Jour elegant… indiferent ca era zi sau noapte. 
 
Cele patru nuante de caroserie realizate din plastic termoformat, cu pigment de culoare in toata masa materialului, rezistent la coroziune si socuri usoare, pot dispune, dupa caz, de doua variante de plafon soft (negru si orange) si de doua finisari interioare (beige sau orange, al caror imprimeu in partea centrala este inspirat din lumea sporturilor nautice). Fabricate din polimeri de tip TEP, aceste tapiterii sunt complet impermeabile.  
 
Cele patru "Color Box-uri", adevarate opere de arta cu scenarii monocromatice, au fost puse la dispozitia a 25 de personalitati influente in mediul online. Persoane indraznete si creative, mereu atente la ultimele tendinte in materie de design, acestia au fost de acord sa participe la realizarea catorva cadre distractive langa E-Mehari. Momente care au dat nastere unor fotografii si articole asociate hasthtag-ului #galeriEmehari. O alta forma de interactiune auto cu o audienta diferita si o modalitate originala de ilustra spiritul E-Mehari, in deplin acord cu valorile de design, de noutate si de optimismale marcii Citroen!
 
Cu cateva saptamani inaintea prezentarii lui E-Mehari la Salonul de la Geneva, aceste realizari exceptionale pot fi descoperite in #galeriEmehari.

Distribuie acest articol!