Reorganizare la Mercedes-Benz Romania
02.02.2016
        
Distribuie acest articol!   

Incepand cu 1 noiembrie 2015, Mercedes-Benz Romania a adoptat o noua structura organizationala, in linie cu strategia la nivel global si local, avand in vedere, in acelasi timp, focusul extins al companiei cand vine vorba de nevoile clientilor. Astfel, structura companiei s-a schimbat prin reorganizarea in doua divizii – Passenger Cars, respectiv Commercial Vehicles. Fiecare divizie este condusa de cate un managing director – Philipp Hagenburger (foto) pentru Passenger Cars, incepand cu data de 1 februarie 2016, si Valeriu Zaharia pentru Commercial Vehicles, de la 1 noiembrie 2015.

Cei doi managing directori vor asigura coordonarea activitatii celor doua divizii, avand intreaga responsabilitate pentru toate aspectele legate de afacerea pe care o conduc – vanzare, marketing si servicii post-vanzare, precum si coordonarea retelei de parteneri autorizati.

Astfel, noua formula de organizare propune o structura optimizata, care continua sa indeplineasca si sa sprijine in permanenta cerintele clientilor din fiecare domeniu de activitate specific businessului Mercedes-Benz in Romania – autoturisme, autovehicule comerciale usoare, camioane, autobuze si servicii financiare. Mercedes-Benz Romania va exista in continuare ca entitate juridica, prerogativele de CEO pentru toate activitatile comune fiind preluate de catre managing directorul diviziei Passenger Cars.

Incepand cu data de 1 februarie 2016, Phillipp Hagenburger va ocupa functia de Managing Director Passenger Cars, indeplinind in acelasi timp si functia de CEO Mercedes-Benz Romania. Hagenburger il succede pe Boris Billich, care a plecat din companie in noiembrie 2015.

Distribuie acest articol!