Continental deschide un birou Elektrobit la Timisoara
19.04.2016
        
Distribuie acest articol!   

Continental Automotive Romania anunta extinderea companiei Elektrobit in doua noi locatii internationale: Timisoara, Romania si Bangalore, India. Elektrobit este o companie detinuta in totalitate de Continental, iar cele doua noi locatii au fost stabilite pentru a conduce proiectele AUTOSAR ale Elektrobit, proiecte care vor deschide calea spre conducerea autonoma.

Lider in dezvoltarea de solutii tehnologice integrate pentru industria de automobile, Elektrobit isi va exinde astfel echipa cu pana la 80 de ingineri software. Cu aceste resurse suplimentare si personal calificat, Elektrobit intentioneaza sa sprijine dezvoltarea actuala a liniei sale de solutii – EB tresos – si sa-si extinda eforturile sale in urmatoarea generatie de AUTOSAR. Cu milioane de vehicule pe drumurile din intreaga lume, linia de produse EB tresos este deja lider de industrie.

Elektrobit furnizeaza in prezent producatorilor si distribuitorilor de automobile de top solutii software si servicii intr-un spectru larg de domenii, care include asistenta la condus, de navigatie, de infotainment, masini conectate intre ele si infrastructura auto. Solutiile de ultima generatie AUTOSAR, compatibile pentru unitatile de control electronic (ECU), cuprind software-ul de baza, sisteme de operare, sisteme de configurare, solutii de siguranta, testare si servicii de integrare.

Birourile din India si Romania se vor concentra pe consolidarea portofoliului de software, solutii si servicii Elektrobit AUTOSAR pentru a indeplini cerintele din ce in ce mai complexe ale pietei. Cu o cerere tot mai mare de solutii avansate pentru unitatile de control electronic pentru conducerea automata si pentru sistemele de viitor de conectare a masinilor, Elektrobit are in plan o imbunatatire continua prin Adaptive AUTOSAR, abordarea orientata spre viitor, pentru a controla cresterea nevoilor de performanta, fiabilitate si flexibilitate ale unitatilor moderne de control electronic, precum si a controlerelor.

Distribuie acest articol!