Suzuki promoveaza noul Ignis la Beijing
27.04.2016
        
Distribuie acest articol!   

Suzuki Motor Corporation are in plan lansarea modelului Ignis in China si tocmai de aceea la cea de-a 14-a editiei a Salonului International Auto de la Beijing a prezentat conceptele Ignis Trail Concept si Ignis Water Activity Concept, ambele pe platforma mini crossover-ului Ignis. La standul Suzuki de la Beijing sunt expuse noua automobile, trei motociclete si doua motoare pentru ambarcatiuni. Piata din China este una extrem de importanta pentru Suzuki, motocicleta SV650 ABS urmand a fi lansata pe piata in mai 2016, iar modelul Ignis in 2017.

Ignis Trail Concept a avut premiera mondiala la Salonul Auto de la Tokyo (octombrie 2015). Versiunea Trail Concept extinde conceptul de versatilitate urbana si outdoor, oferind un comportament excelent pe drumuri de macadam. Jantele mari si pasajele rotilor mai proeminente sunt incluse in pachetul de design care fac din IGNIS-Trail Concept vehiculul ideal pentru petrecerea timpului liber.

Ignis Water Activity Concept a avut premiera mondiala la Salonul Auto de la Tokyo (ianuarie 2016). Water Activity Concept este un crossover compact care se adreseaza unei familii care doreste sa-si petreaca weekendurile departe de casa. Configuratia noului model permite soferului si pasagerilor sa se bucure de o experienta inedita in cazul iesirilor in aer liber din weekend.

Printre modelele expuse anul acesta la Salonul de la Beijing se numara si modelele Vitara, SX4 S-Cross, Alivio, Swift Sport, Grand Vitara, Jimny (auto), Hayabusa (moto), dar si motoarele pentru ambarcatiuni DF6A si DF200A. Salonul Auto International de la Beijing se desfasoara in perioada 27 aprilie – 4 mai 2016.

 

Save

Distribuie acest articol!