Renault Talisman, masina oficiala a Ambasadorului Frantei la Bucuresti
23.05.2016
        
Distribuie acest articol!   

Excelenta Sa, domnul Francois Saint-Paul, Ambasadorul Frantei in Romania, va circula incepand din aceasta saptamana in noul Renault Talisman. Versiunea selectata pentru a deveni masina oficiala este Intens – Energy TCE, 200 EDC.

Un rol deosebit in alegerea modelului l-au avut tehnologia de ultima generatie si confortul oferite de Talisman. Masina este prevazuta cu sistemul 4Control asociat cu amortizoare reglabile electronic, ceea ce face ca vehiculul sa fie foarte agil si stabil pe orice tip de traseu, asigurand in acelasi timp un confort deosebit pasagerilor.

„Sunt incantat de faptul ca noua masina oficiala este un Renault Talisman. Designul acestui model este sobru si elegant, iar calitatea fiecarui element este deosebita, cea cu care Renault si-a obisnuit deja clientii. Atentia pentru detalii ii ofera un rafinament a la française” a spus Excelenta sa, domnul Francois Saint-Paul.

„Alegerea acestui model de catre Exelenta Sa, domnul Francois Saint-Paul, ne onoreaza si ne bucura in egala masura. Talisman este o masina eleganta, foarte confortabila, echipata cu cea mai avansata tehnologie Renault si suntem convinsi ca va raspunde cu succes oricarei exigente”, a declarat Jan Ptacek – director general Renault Commercial Roumanie.
comunicat de presa Renault Romania

Distribuie acest articol!