CNR, Raliul Moldovei Moinesti 2016: Gergo Szabo s-a impus pentru al doilea an consecutiv
03.07.2016
        
Distribuie acest articol!   

Raliul Moldovei Moinesti, a cincea etapa a campionatului intern de profil, s-a desfasurat in perioada 1-2 iulie, concurentii avand de parcurs 15 probe speciale care au insumat 116,99 km. La bordul unui Citroen DS3 R5, Gergo Szabo si Karoly Borbely au terminat prima zi de concurs in pozitia de lideri, o zi care a avut o desfasurare oarecum neasteptata si care a dat peste cap pronosticurile dinaintea cursei.

Cu un parcurs inteligent in ziua a doua, in care si-au mentinut excelent avansul avut, echipajul BCR Leasing Rally Team s-a impus pentru al doilea an consecutiv in Raliul Moldovei Moinesti. Cei doi au fost urmati pe podiumul clasamentului general de colegii de echipa Edwin Keleti si Toni Avram, pe un Mitsubishi Lancer Evo X, reeditand primele doua pozitii de anul trecut. Locul al treilea la editia din 2016 a Raliului Moldovei Moinesti a fost ocupat de echipajul Bogdan Marisca – Carmen Poenaru, care au concurat pe un Ford Fiesta R5.

„Am avut un weekend excelent la Raliul Moldovei Moinesti. Ne-am bucurat de fiecare kilometru parcurs iar masina a functionat perfect, insa mai avem multe de invatat cu noua masina desi suntem mai rapizi de la o cursa la alta. Am avut si putin noroc in comparatie cu alte echipaje dar suntem aici si vreau sa multumesc tuturor celor care ne sustin”, a spus Gergo Szabo, castigatorul Raliului Moldovei Moinesti 2016.

Distribuie acest articol!