Constanta revine pe harta automobilismului sportiv dupa 25 de ani de pauza
15.07.2016
        
Distribuie acest articol!   

Organizatorii evenimentului, alaturi de autoritatile implicate, au pus la punct ultimele detalii cu privire la siguranta si securitatea evenimentului, cu  cateva zile inainte de startul Constanta Rally Show 2016, aflat la prima editie dupa o absenta de 25 de ani din calendarul de profil.

Astfel, au fost identificate toate zonele de risc si au fost stabilite limitele de acces pentru spectatori, dar si detalii privind programul raliului, in perioada imediat urmatoare urmand sa aiba loc intrunirea comitetului de organizare format din reprezentantii tuturor autoritatilor locale implicate iin eveniment.

Au inceput si inscrierile oficiale si acreditarile media pentru competitia care va avea loc in perioada 5-6 august 2016 la Constanta. Inscrierile se vor termina pe data de 1 august 2016, la startul competitiei fiind asteptate atat echipaje din Campionatul National de Raliuri, Campionatului National de Viteza in Coasta, cat si din Campionatul National de Drift si Karting.

Recunoasterile pe traseul Constanta Rally Show 2016 vor avea loc vineri, 5 august 2016, competitia debutand cu 4 manse de calificari neconsecutive, sambata, 6 august 2016.

Pentru a fi mai aproape de spectatori si concurenti a fost lansat noul site oficial www.constantarally.ro, unde pot fi regasite informatii utile si detaliate cu privire la traseu, program si alte activitati adiacente ale editiei din acest an a Constanta Rally Show.

Mihai Tanase, director organizatoric Constanta Rally Show: ”Faptul ca unul dintre cele mai mari orase ale Romaniei revine in calendarul competitiilor automobilistice profesioniste, dupa o pauza de 25 de ani, este o mare realizare a tuturor celor implicati in organizarea si desfasurarea evenimentului Constanta Rally Show. Avand experienta organizarii a 4 etape de  Danube Delta Rally la Tulcea, am dat curs propunerii autoritatilor locale constantene si iata ca in mai putin de o luna, in plin sezon estival, are loc Constanta Rally Show. Gandit ca un eveniment automobilistic de marca, evenimentul reuneste cei mai buni piloti ai Romaniei, acoperind aproape toate disciplinele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv: rally, viteza in coasta, drift, karting, etc. Avem convingerea ferma ca acest festival automobilistic  va deveni in foarte scurt timp unul de referinta pentru evenimentele estivale de pe litoralul romanesc si fara indoiala una dintre cele mai iubite competitii de motorsport din Romania”.

Distribuie acest articol!