A cumparat conceptul Bugatti Vision Gran Turismo la pachet cu primul Chiron
02.08.2016
        
Distribuie acest articol!   

Un foarte bogat client originar din Arabia Saudita a dorit sa intre in posesia primului exemplar al noului hypercar produs de Bugatti, Chiron. Mai mult, clientul a achizitionat si conceptul Vision Gran Turismo, cel care a anuntat noul model Chiron, inlocuitorul lui Veyron.

Informatia a aparut initial sub forma unei imagini postate pe Instagram, apoi a fost confirmata de catre Bugatti, prin aceeasi metoda (vezi foto de mai sus). Cat despre preturi, acestea sunt de domeniul fantasticului! Factura pentru Chiron este de circa 2,5 milioane de euro, iar pretul conceptului este cel putin la fel de mare. Prin urmare, totalul estimativ depaseste 5 milioane de euro!

Vision Gran Turismo a fost realizat intr-un singur exemplar si a fost conceptul pentru jocul video cu acelasi nume. In acelasi timp, a dezvaluit linia de design a noului Chiron. Clientul saudit a decis sa cumpere prototipul Vision Gran Turismo impreuna cu primul exemplar Chiron, intr-un moment in care productia acestuia din urma nici macar nu demarase. De altfel, livrarile pentru Chiron vor incepe abia la toamna. Intre timp, noul hypercar Bugatti a inregistrat deja comenzi pentru 200 de exemplare.

Distribuie acest articol!